Procvičování práce psů – Grand a žluté autobusy

Vydáno: 7.6.2017 • Autor:

Hezký den všem,

ještě než upadnete do letní prázdninové letargie, je tady poslední možnost potrénovat spolupráci s vaším vodicím psem :-). Možná, že se mnozí z vás chystáte vyjet na cesty. Procvičovat proto budeme nástup a výstup ve žlutých autobusech RegioJet.  Zároveň se zaměříme na pohyb a orientaci v prostoru a okolí autobusového nádraží Grand. Ti, kteří  nepotřebují procvičit orientaci v autobuse, nemusí. Využijte ale možnost zkusit si pohyb s vodicím psem na frekventovaném a značně bariérovém prostředí okolo Grandu a Hlavního nádraží.
Sejdeme se v pátek 16. června v 9:30 v kavárně Spolek na Orlí 22. 

Hlaste se prosím Lence nejpozději do středy 14. 6. 2017. Přidejte informaci o tom, zda si přejete procvičit i autobusy nebo ne. Dodržte prosím termín přihlášení! Kapacita osob je omezena (vzhledem k počtu cvičitelů a času k využití autobusu). Pište prosím na e-mail: klubovna@vycvikvodicichpsu.cz nebo telefon 734224658.
Důležitá informace: budu mít od 8. do 12. 6. (včetně) dovolenou, tak si e-maily přečtu až poté, ale klidně pište hned. Podrobnosti se zájemci domluvíme v příštím týdnu. Pokud byste například nevěděli kudy do Spolku, domluvíme hromadný sraz.

Velký dík patří společnosti Regiojet za ochotu a vstřícnost nám autobus zdarma propůjčit.

Těším se na vás!

Lenka

Fandíte nám? Podpořte nás na GIVT.cz!

Veřejná sbírka

Pro příspěvky do veřejné sbírky je možné využít platbu prostřednictvím QR kódu zde:

QR kód